10 najboljih hotela u: Šarm el-Šeik \ t

mjesto

ime

Ocjena značajke

10 najboljih hotela u gradu Sharm el-Sheikh na 5 zvjezdica

1 Sultan Gardens Resort 5 * Najbolje cijene za luksuzni odmor
2 Reef Oasis Beach Resort 5 * Visoka razina usluge, raznolika zabava
3 Rixos Sharm El Sheikh 5 * Najbolji odmor za cijelu obitelj
4 Baron Resort Sharm El Sheikh 5 * Najbolji izbor za entuzijaste na otvorenom
5 Moevenpick Resort Sharm El Sheikh 5 * Izvrsna teritorija, povoljan pristup gradu
6 Sportsko područje Concorde El Salam 5 * Veseli hotel za mlade
7 Royal Grand Sharm 5 * Idealno za roditelje sa starijom djecom
8 Four Seasons Resort u Sharm El Sheikhu 5 * Veliki izbor zabave za odrasle
9 Palms Resort Sharm El Sheikh 5 * Odmor za odrasle za goste od 16 godina
10 Amwaj Oyoun Resort & Spa 5 * Slobodne aktivnosti udaljene od bučnih gradova

Egipat je već postao klasično odredište za domaće turiste. On mami šik naseljaprvi redak more, savršena usluga, zabava za sve ukuse. Istovremeno, cijene ostaju razumne, povoljno se razlikuju od europskih. Jedna od najpopularnijih destinacija za odmor u ovoj zemlji je Sharm el-Sheikh s pješčanim plažama i all-inclusive hotelima. 

Skupili smo desetnajbolje odmarališta atraktivna sa svih strana: slikovito more, visoka razina usluge, niske cijene, zanimljivi izleti. Ovdje dolaze ljubitelji dugih plaža, ljubitelji ronjenja i zabave na vodi. Budući da su domaći turisti glavni gosti resorta, osoblje govori ruski. Nominirani su prikupili pozitivne kritike zadovoljnih gostiju.

10 najboljih hotela u gradu Sharm el-Sheikh na 5 zvjezdica

10 Amwaj Oyoun Resort & Spa 5 *


Slobodne aktivnosti udaljene od bučnih gradova
Spa, dječji klub
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, zaljev Nabq
Ocjena (prema recenzijama): 4.1

Amwaj Oyoun Resort & banja 5 * nudi najzanimljiviju kombinaciju: mnogo aktivne zabave okružene tišinom tropske šume. Ovdje dolaze sportovi na vodi, opuštanje u spa centru, wellness tretmani. Najmlađe putnike možete ostaviti na igralištu s animatorima. Turisti žive u svijetlim, prostranim sobama. Parking je dostupan. Internet na teritoriju se plaća, loše se hvata. 

U pregledima se brojevi nazivaju jednostavnim, a popravak je star, ali je ugodno biti u njima. Pohvalite ukusnu jeftinu hranu. Međutim, upozorio je da zaposlenici pokušavaju napuhati troškove svih usluga, trebate pažljivo pogledati cijene. U niskoj sezoni većina zabave ne postoji, postoji 1 bazen i nekoliko soba za tretmane. Turisti upozoravaju da daju šarene narukvice, postoji razlika u odnosu naVIPi ostale.


9 Palms Resort Sharm El Sheikh 5 *


Odmor za odrasle za goste od 16 godina
Istraživanje koraljnog grebena, majstorski tečajevi, veliki bazen
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, zaljev Ras Nosrani
Ocjena (prema recenzijama): 4.2

Palms Resort u Sharm El Sheikhu 5 * je najbolje mjesto za odrasle turiste. Posjetitelji od 16 godina dobrodošli su ovdje, nudeći šik zabavu okruženu tropskim zelenilom. Velike tvrtke koje idu na glasne zabave do jutra. Opuštaju se uz bazene s slapovima, u spa, turskim kupeljima i saunama. Kockarski turisti odlaze u sobu za biljar, a poslužuju i domaću kuhinju. Do plaže oko 15 minuta pješice, opremljena šetnica. 

Ljubitelji ronjenja dolaze ovdje, nazivajući lokalni koraljni greben jednim od najboljih u HrvatskojSharm el sheikh, Od jutra do kasne večeri tu su animatori, majstorski tečajevi, glazbeni programi. Međutim, izlet na more nalikuje na prepreku: uz cestu se nalaze trgovine s dosadnim dobavljačima koje prate turiste na obalu. Na području koje možete pušiti, nemojte se skrivati ​​od dima. Buka i glazba se ne smanjuju tijekom dana, čak su i mladi ljudi umorni.

8 Four Seasons Resort u Sharm El Sheikhu 5 *


Veliki izbor zabave za odrasle
4 bazena, ronilački klub, smještaj sa životinjama
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, 1 Boulevard Four Seasons
Ocjena (prema recenzijama): 4.3

Odmaralište Four Seasons Sharm El Sheikh 5 * privlači odrasle turiste s nekoliko bazena, elegantnim restoranima, barovima i velikim spa. Ljubitelji aktivne rekreacije, ronjenja, ronjenja i sportova idu ovdje.Hotel je jedan od najboljih za posjetitelje sa životinjama, uzimaju se besplatno. Sobe gledaju na more i vrtove, unutar modernih uređaja. Na raspolaganju su prostrane vile s privatnim bazenom i terasom. Dnevni zabavljači zabavljaju turiste. 

Pregledi se odnose na korisno osoblje. Rečeno je dahotela nije novo, ali u izvrsnom stanju. Hvalite bazene s grijanjem, dobar buffet, sobu za fitness. Međutim, dječji klub praktički ne radi, nitko nije ostavljen da napusti momke. U sumrak je zabava namijenjena odraslima. Na plaži nema dovoljno ležaljki, područje je malo. Večernji programi su jednostavni, animacija postaje dosadna nakon nekoliko dana.


7 Royal Grand Sharm 5 *


Idealno za roditelje sa starijom djecom
Zabavni park, teniski teren, disko
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, brdo Om El Sid
Ocjena (prema recenzijama): 4.4

Royal grand sharm 5 * se nalazi samo 10 minuta hoda od najvećeg zabavnog parka Sharm el-Sheikh Phantasia Land. Tradicionalni souks, glavne atrakcije grada su autobusi. Zgrada hotela je relativno mala5 zvjezdica, samo 350 soba. Područje je uronjeno u zelenilo, ima 3 vanjska bazena (uključujući i dječji), spa, saune, sobe za masažu, teniske terene, noćni klub. Na privatnoj plaži nalaze se tečajevi ronjenja. 

Sobe hotela gledaju na bazen, uređene vrtove i more. Aktivnosti na licu mjesta uključuju sportove na vodi, animatore koji zabavljaju odrasle i odraslu djecu. Gosti pohvaljuju spa i tursku kupelj. Međutim, nedostatak organizacije je uklet, planirane procedure se odgađaju, a institucije se zatvore unaprijed. U večernjim satima dolaze glazbene skupine čiji se repertoar čuje u brojkama. Internet na području je loš, plaćen.

6 Sportsko područje Concorde El Salam 5 *


Veseli hotel za mlade
Teren za squash, jahanje, vodeni park
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, 91 Plaža bijelog viteza
Ocjena (prema recenzijama): 4.5

Sportsko područje Concorde El Salamokupili najbolju zabavu Sharm el-Sheikha za mlade turiste. Svi noćni klubovi su otvoreni, aktivni sportovi su dostupni, mnogi barovi i restorani. Na privatnoj plaži nalazi se škola ronjenja, iznajmljivanje opreme za proučavanje grebena.Hotel zauzima prvu liniju, manje od 5 minuta hoda do mora. Tu je čak i jahanje i vožnja kanuom. Animacija je namijenjena odraslima, u bazenu troši naplatu, vodeni aerobik. Osoblje se obvezuje da će se gosti opustiti što ugodnije. 

U pregledima upozoravaju da su to5 zvjezdica ne može se usporediti u luksuzu s mnogim drugim hotelima u Egiptu. Naselje nije namijenjeno zahtjevnim turistima ili obiteljima s djecom. Stanovnici provode većinu vremena na plaži na više razina, roneći, idući na majstorske tečajeve. Područje je bučno, glasna glazba svira, čuje se u sobama. No, navečer postaje tiho, mladi odlaze u klubove.


5 Moevenpick Resort Sharm El Sheikh 5 *


Izvrsna teritorija, povoljan pristup gradu
Škola jahanja, velika plaža
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, Naama Bay 46619
Ocjena (prema recenzijama): 4.6

U sredini popisa najboljih nalaziMoevenpick Resort Sharm El Sheikh 5 *, zauzima slikovito brdo u blizini mora. Od hotela je podjednako blizu grad (transfer ide do centra) i plaže. Zgrade su uređene u orijentalnom stilu, a mnoge sobe nazivajunajviše šik. Gosti se zabavljaju animatorima, postoji škola jahanja. Područje plaže podijeljeno je na nekoliko dijelova, a tu je i koraljni greben. Odmor turisti organizirani ispravno, nema vremena da se dosadi. 

Recenzije podsjećaju osoblje ruskog govornog područja, slikoviti pogled s prozora zaljeva i plaža, koraljnih grebena. Hotel je opremljen pješačkim pristupom gradu, odakle polaze izletnički autobusi. Međutim, postoje izvještaji o zastarjelim popravcima, istrošenim ležaljkama na plaži, staroj tehnici u sobama. Nisu svi stanovi nadopunili potrošni materijal, već ih treba redovito podsjećati. Cijena hrane na području je vrlo visoka, nema izbora za malu djecu.


4 Baron Resort Sharm El Sheikh 5 *


Najbolji izbor za entuzijaste na otvorenom
Vožnje katamaranima, ronjenje, safari
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, Južni Sinaj
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Na slikovitom područjuprvi redak mora,Baron Resort u Sharm El Sheikhu 5 * nudi razne aktivnosti na vodi. Na plaži se iznajmljuje sportska oprema, katamarani, skuteri. Postoje izleti brodom, program proučavanja podmorja. Na području postoji nekoliko bazena i spa. Hotel ima pult za organizaciju izleta. Posebno za mlade goste organizirana je igraonica. Restorani nude svježe plodove mora. 

U recenzijama hvali koraljni greben, govoreći o raznolikom morskom svijetu. Nema dubokih depresija, to može biti dosadno za profesionalce. Profesionalci u naselju bilježe odsutnost zaljubljenosti, uvijek ima puno prostora. Hvalite spa tretmane, trgovine u hotelu, ljubazno osoblje. Tu je i bazen s hidromasažnim prostoromnajviše maleni. Međutim, teritorij nije promišljen, nema zaštite od sunca. Neki grde organizaciju transfera, gosti mogu zaboraviti.

3 Rixos Sharm El Sheikh 5 *


Najbolji odmor za cijelu obitelj
11 bazena, dječja igrališta
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, zaljev Nabq
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

Otvara prva trinajbolje Rixos Sharm El Sheikh 5 * s 11 velikih bazena, razvijenim vodenim zabavnim programom. Obiteljsko odmaralište posebnu pozornost posvećuje mladim stanovnicima. Opremljeni su igralištem, sportskim igralištem, dječjim kanalima i posebnim jelovnikom u restoranima. Roditelji čekaju u spa centru, fitness centru, školi ronjenja. Noć u klubu su diskoteke. Jer dijete može brinuti o sestri. Cijeli dan u hotelu je bučan, glazba se ne povlači. 

Recenzije pišu o velikom i lijepom području, uronjenom u zelenilo. Gosti resorta prevoze se malim automobilima. Sobe nisunajviše nova, ali svijetla i prostrana. Roditelji hvale raznovrsnu prehranu, djeca neće gladovati. Međutim, onima koji žele pogledati koraljni greben preporuča se izabrati drugo mjesto uSharm el sheikh, Vrlo je mala, vodena rekreacija usmjerena je na djecu. Animacija odraslih je mala, samo u klubu noću.

2 Reef Oasis Beach Resort 5 *


Visoka razina usluge, raznolika zabava
Zelena površina, 5 bazena
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, Fanaar Road
Ocjena (prema recenzijama): 4.9

Reef Oasis Beach Resort 5 * ima orijentalni okus, a sve je uređeno u arapskom stilu. Gosti žive u malim bijelim zgradama okruženim tropskim zelenilom. Staze vode do ogromnih bazena, a ostalo je zaduženo osoblje. ovi5 zvjezdica savršeno se uklapaju u krajolik. Chip resort je velika privatna pješčana plaža. Predstavljeni su svi popularni sportovi, tečajevi plesa, aerobik, gimnastika, staze za trčanje. Gosti žive u modernim vilama koje se nalaze naprvi redak od mora. 

U recenzijama kažu velika plaža s velikim brojem ležaljki. Međutim, govoreći o gužvi turista, mjesto je popularno. Ljubitelji ronjenja ocijenili su greben. Navečer se održavaju zabavne aktivnosti za odrasle. Zvuk glazbe u sobama ne može se čuti, svi se zvukovi povuku bliže noći. Hotel ima mnogo djece različite dobi, za njih je razvijen poseban program i otvoren je plitki bazen.


1 Sultan Gardens Resort 5 *


Najbolje cijene za luksuzni odmor
Velika pješčana plaža, koraljni grebeni
Na karti: Egipat, Sharm el-Sheikh, zaljev Sharks, 99999
Ocjena (prema recenzijama): 5.0

Odmaralište Sultan Gardens 5 * vodi popisnajbolje zahvaljujući kombinaciji luksuza i razumnih cijena. Gosti žive u modernim kućama u arapskom stilu, okruženi tropskim zelenilom. Na području postoje ogromni bazeni s nadstrešnicama, restorani, klubovi po interesima. Naselje se nalazi na prvoj liniji, samo nekoliko minuta od mora. Nedaleko od pješčane obale nalaze se koraljni grebeni koji nude mogućnost istraživanja škole ronjenja. Gosti mogu uživati ​​u kuharskim izložbama i svježim plodovima mora. 

U recenzijama hvale i zabave, te hrane i smještaja.Osoblje se naziva najprofesionalnijim, najkorisnijim, ljubaznim. Hotel nudi programe za sve uzraste, često dolaze s djecom. Mnogi se sjećaju animacije, događaji se ne zaustavljaju do večeri. Administratori govore ruski, pokušajte ostatiSharm el sheikh najudobniji.


Popularno glasovanje - koji je hotel Sharm el-Sheikh 5 zvjezdica?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 3

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije