10 najboljih hotela u Gelendzhiku za obitelji s djecom

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih hotela u Gelendzhik za obitelji s djecom

1 Achilleon Park 4 * Najbolji odmor za cijelu obitelj
2 Pine Grove 3 * Najviše kvalitete pristupačne odmor
3 Kempinski Grand Hotel Gelendzhik 5 * Najbolji All Inclusive
4 Red Talka 3 * Izvrsni učitelji i animatori za djecu
5 Hope Spa & Sea Paradise 5 * Izvrsni zabavni program za sve uzraste.
6 Spa i wellness centar Primorye 4 * Najbolje za aktivne turiste
7 Hotel Europe 4 * Miran i opuštajući odmor
8 Hotel Plaza 3 * Najbolja lokacija
9 Prijateljska plaža Slikovito usamljeno mjesto
10 Atelica Argo Povoljan hotel udaljen od prometnih ulica

Smješten nekoliko kilometara od Novorossiyska, Gelendzhik privlači turiste svojom jedinstvenom prirodom, ljekovitim zrakom, netaknutim šumama i čistim morem. Hoteli različitih zvjezdica čvrsto zauzimaju svoju nišu, od kojih su mnogi u prošlosti bili zdravstveni centri i kuće za odmor. Većina se nalazi na rivi, nudeći smještaj za svačiji ukus. Boravak s djecom je popularan, obiteljski smjer se aktivno razvija. Za najmlađe stanare kreira se poseban izbornik, odgovarajući zabavni i vodeni programi.

Okupili smo deset najboljih obiteljskih hotela u Gelendzhiku, uzimajući u obzir potrebe ove grupe turista. Nominirani su pružili mogućnost odmora za bilo koju dob, osmislili udoban smještaj s djecom. Tu su otvoreni bazeni, atrakcije, igraonice i sobe. Na naš izbor utjecali su zadovoljni pregledi roditelja, njihove želje i savjeti.

Top 10 najboljih hotela u Gelendzhik za obitelji s djecom

10 Atelica Argo


Povoljan hotel udaljen od prometnih ulica
Plitki bazen, uređena plaža
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Post, 23
Ocjena (prema recenzijama): 4.0

Otvara popis najboljih hotela u Gelendzhik Atelik Argo. Nudi opuštajući obiteljski odmor daleko od užurbanih ulica i noćnog života. Možete prenoćiti svoj boravak uz izlete u muzeje u hotelu. U malom prostoru otvoren je mali plitki bazen. Skromne ali udobne sobe imaju sve što vam je potrebno za opuštanje. Osoblje pomaže roditeljima da provode što ugodnije vrijeme.

U recenzijama pohvale opreznosti, od 3 zvijezde se rijetko može pohvaliti. Međutim, u sezoni postoje prekidi u vodi i struji, a ponekad se ne događaju nekoliko sati. More je blizu, plaža nije udaljena više od 7 minuta hoda. Postoji javni pristup vodi, njemu malo duže. U blizini hotela nalaze se trgovine, kantine i kafići. Međutim, postoje pritužbe na administratore. Oni govore o zanemarivanju zahtjeva turista. Za malu djecu nema udobnosti.


9 Prijateljska plaža


Slikovito usamljeno mjesto
Mini klub, igralište, trampolin
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Lunacharsky, 133
Ocjena (prema recenzijama): 4.3

Prijateljska plaža izvrsno je mjesto za roditelje s malim djetetom koje žele pobjeći od gradske vreve. Hotel se nalazi u maloj uvali, s prozora možete vidjeti planine i more. Ima vlastitu čistu, blago nagnutu plažu, ali postoje i gromade. Spasitelji nadziru plivanje. Na području su nastava za djecu godine. Radi mini-klub, ljuljačke, tobogane. Dijete od 3 godine može ostati s učiteljem. Praktično nema animacije za odrasle, kao ni druge zabave za starije osobe.

U recenzijama govorimo o ljubaznom osoblju koje pomaže roditeljima opustiti se. Pišu o brzom smještaju. Međutim, potrebno je ažurirati broj soba, u starom popravku se očituje niska cijena. Iako sve što trebate u sobama. Za dijete može dati dječji krevetić ili dječji krevetić, ali mnogo se ne očekuje. Blagovaonica i javne površine malo su prljave. No, po dolasku daju dodatak od hotela, redovito zamjenjuju vodu i potrošni materijal.

8 Hotel Plaza 3 *


Najbolja lokacija
Blizina plaže, vodeni parkovi, šetnica
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Tourist, 19B
Ocjena (prema recenzijama): 4.4

Hotel Plaza 3 * je izvrstan izbor za aktivan obiteljski odmor izvan svog teritorija. Zauzeo je njegovo mjesto u ekološki čistom području Gelendzhik 150 metara od mora. Sve glavne društvene ustanove nalaze se na pješačkoj udaljenosti: trgovine, kafići i stajališta. Za najveći u zemlji aquapark Golden Bay nije više od 5 minuta, nešto manje do nasipa. Od stanice možete stići do žičare, safari parka, akvarija, dupinarija.

Recenzije hvale ljubazno i ​​uslužno osoblje, govore o svakodnevnom čišćenju soba. Oni bilježe pristupačnu cijenu i ukusan jelovnik u restoranu, a uz malo dijete možete prošetati do dječjeg kafića. Na području se nalazi bazen s malom terasom za sunčanje. Ima vlastiti parking. Turisti preporučuju rezervacije izleta na recepciji i odlazak na cijeli dan. Inače, ništa učiniti, dosadno na području. Nema dovoljno uređaja za djecu: stolice, krevetići.


7 Hotel Europe 4 *


Miran i opuštajući odmor
Igraonica, aktivnosti na vodi
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Lunacharsky 125
Ocjena (prema recenzijama): 4.5

Hotel Europe 4 * - to su dvije moderne zgrade, uronjene u zelenilo. Ljeti se nalazi bazen, animatori dolaze, djeca se zabavljaju na igralištu. Zimi su otvoreni samo sjenice za opuštanje, prostor je uronjen u tišinu. Sobe nisu najnovije, ali pristojne. Opremljeni su svime što vam je potrebno, potrošni materijali se redovito nadopunjuju. Postoje 2 restorana, za goste jelovnika s velikim popustom. Odrasli će uživati ​​u nekoliko kupki, teretani.

U recenzijama, hotel se zove lijepa, bilježeći mjesto: skrivajući se u šumi, on ide cestom prema gradu. Preporučljivo je odabrati sobe s pogledom na more, rekavši da su mirnije. Majke s invalidskim kolicima hvale lift i opremljene šetnice. Sobe su dobro uređene, posebno s obzirom na druge hotele u Gelendzhiku. Većina ljudi hvali polaznike, iako ima pritužbi. Međutim, za aktivne turiste postaje dosadno, praktički nema zabave.

6 Spa i wellness centar Primorye 4 *


Najbolje za aktivne turiste
Grijani bazen, pješačka udaljenost do zabavnog parka
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Mira, 21
Ocjena (prema recenzijama): 4.6

Spa i wellness centar Primorye 4 * nalazi se u blizini slikovitog šetališta u Gelendzhiku, nudeći odličan odmor ljubiteljima da napuste mjesto. U pješačkoj udaljenosti otvoren je zabavni park i dupin. U isto vrijeme hotel se skriva od buke u maloj šumi. Na području modernog grijanog bazena i ribnjaka s ribom. Djeca zabavljaju animatore, tu je soba s igračkama. Iz soba se vidi more, mjesto ima vlastitu plažu Ugodan je broj besplatnih usluga.

Gosti žive u odvojenim zgradama daleko od bučnih zabavnih programa. Recenzije pišu o izvrsnom restoranu, kuhari nude jela za svačiji ukus i dob. Područje je dobro njegovano i čisto, lijepo je hodati s kolicima. Pozitivni komentari dobili su polaznici. Na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište. Međutim, mnogi turisti dolaze u sezoni, hotel ne može nositi. Pojavljuju se redovi, događaji kasne.


5 Hope Spa & Sea Paradise 5 *


Izvrsni zabavni program za sve uzraste.
Vodeni tobogani, bazen, vožnja
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Mira, 3
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Nadezhda Spa & Sea Paradise 5 * radi na nekoliko popularnih područja: liječenje, rehabilitacija, obiteljski odmor. Najmanja čekaju u sobama za igre, svaki dan dolaze animatori. Otvorene vožnje, tobogani, bazeni. Roditelji mogu ostaviti dijete u kreativnoj radionici, u diskoteci. Vodene igre se održavaju za timske igre i animacijske programe. Hotel ima vlastitu šljunčanu plažu. Sobe odgovaraju zvijezdi, opremljene sa svim potrebnim.

Gosti proslavljaju veliko uređeno područje s tropskim stablima, mjestima za rekreaciju. Možete prošetati s kolicima, opustiti se u sjenovitim područjima.Na plaži se nalazi prolaz u vodi, nitko se ne spotakne o stijene. Iako je bolje kupiti kupanje papuče. Nedostaci uključuju visoku cijenu, za svaku sitnicu koju trebate platiti. Čak ni ručnici nisu samo takvi. Kuhinja nije svatko volio, uglavnom služi masno meso. Hrana za bebe je niska, kao i dijetetski proizvodi.


4 Red Talka 3 *


Izvrsni učitelji i animatori za djecu
Veliki grijani bazen, impresivno igralište
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Mira, 38
Ocjena (prema recenzijama): 4.7

Red Talka 3 * nudi roditeljima da povjere dijete kompetentnim edukatorima i odu u istraživanje susjedstva. Na vlastitoj prostranoj plaži nalazi se igralište s restoranom s igralištem s animatorima. Na području se nalazi veliki bazen za odrasle i mali ribnjak s toboganima. Potonji je u obliku gusarskog broda. Obiteljski vođen hotel nalazi se u blizini rive, a dostupni su najam bicikala i kolica za jahanje.

Zgrade su obnovljene, sobe modernog dizajna. Gosti pohvaljuju lokaciju na prvoj liniji, grijane bazene, čistu vodu i teritorij. Osoblje brine o zelenilu, čisti tračnice, a navečer se svjetla uključuju. Hotel ima mali spa kompleks, a stanari vole postupke. Označi razumne cijene. Ali o hrani pozitivne recenzije malo. Spomenite siromašni jelovnik, nedostatak dječjih jela. U blizini nema kafića.

3 Kempinski Grand Hotel Gelendzhik 5 *


Najbolji All Inclusive
Prva linija mora, tri velika bazena
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Revolucionarna, 53
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

Kempinski Grand Hotel Gelendzhik 5 * stvoren je za ljubitelje najboljeg što resort može ponuditi. Gosti žive u elegantno uređenom prostoru s tri bazena, teretanom i spa. Dijete možete ostaviti u dječjem klubu s animatorima. Samo nekoliko minuta do plaže, samo morska obala nije jako udobna. Na kamenju je bolje hodati papučama. Restorani s hranom za bebe su otvoreni, u sobi možete zatražiti visoke stolice i dječje krevete.

Recenzije govore o udobnim modernim sobama, nedavno obnovljenim. Postoji nekoliko pritužbi na kvalitetu čišćenja, ali većina pohvaljuje rad osoblja i administratora. Roditelji preporučuju odabir bungalova na udaljenosti od buke, osobito kada se opuštate s djecom. Hrana se zove super, u usporedbi s prekomorskom razinom. WiFi na teritoriju praktično se ne hvata, to je pripisano i plusevima i minusima. Spa tretmani su skupi, ali najkvalitetnija u Gelendzhiku nije pronađena.

2 Pine Grove 3 *


Najviše kvalitete pristupačne odmor
Dječji kafić, mali vodeni park, plitki bazen
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Mayachnaya 9
Ocjena (prema recenzijama): 4.8

Obiteljski hotel Pine Grove 3 * jedinstven je iz više razloga: jeftin je, poslužuje buffet, ima veliko područje i zabavu za dijete. Ustanova je ponosna na opsežan sustav prehrane, koji ponavlja turski "all inclusive". Postoji nekoliko vrsta jelovnika, uključujući one za najmlađu djecu. Roditelji su zadovoljni vodenim aktivnostima: vodeni park, plitki i grijani bazeni, igraonica s igračkama. Od jutra do večeri poslužuju se sladoled i deserti.

U pregledima upozoravaju da je potrebno prošetati do plaže, ali staza je zaštićena od sunca. Oni hvale podnicu koja vodi do mora, nema potrebe za kupovinom papuča i pljeskanjem po kamenju. Hotel je podijeljen u 2 zgrade, malo su poput modernih mjesta za rekreaciju. Bez obzira na unutarnji popravak, brojevi se ažuriraju. Na raspolaganju su sklopivi kreveti, na podu je mekani tepih, u kupaonici su potrebni potrošni materijali. Stanovnici preporučuju odabir druge zgrade, nazivajući je najudobnijima.


1 Achilleon Park 4 *


Najbolji odmor za cijelu obitelj
Dječji površinski bazen, dječje igralište
Na karti: Rusija, Gelendzhik, st. Marelica 3
Ocjena (prema recenzijama): 5.0

Achilleon Park 4 * je najbolji za one koji vole opuštajući odmor uz zanimljivu, ali nenametljivu zabavu. Na području postoje 2 bazena, od kojih jedan ima zonu za najmanji. Pripremljeno je igralište, a poslijepodne se održava zabavni program. Gosti mogu boraviti u prostranim sobama s modernim dekorom. Hotel broji mali broj turista, nema redova i flota. Restoran ima nekoliko restorana s raznim jelima za djecu i odrasle.

Recenzije hvale čisto područje, dobro čuvane kuće. Mjesto se naziva idealnim, s djetetom se može prošetati do parkova, mora, tržnica i trgovina. Imajte na umu da brojevi odgovaraju fotografijama. Administratori su ljubazni, osoblje se smiješi, nastoji riješiti probleme. Restoran je relativno jeftin, ukusna hrana. Čak je i hvaljeno čišćenje, što je rijetko za hotele u Gelendzhiku. Od minusa emitiraju samo zagušenja, brojevi često ne.


Popularno glasovanje - koji je hotel u Gelendzhiku najbolji za obitelji s djecom?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 0

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije